Online Masterclass Stilte IN de Storm

Zeg eens eerlijk, is dit het moederschap waar je van had gedroomd?

Of ben je eigenlijk een stuk minder blij en ontspannen dan je graag zou willen. Zo ja, weet dat je niet de enige bent! Veel vrouwen vinden het moederschap lastig. Een zoektocht. Een worsteling. Het is ook veel: alles wat je moet combineren met alles wat je wilt. Zeker omdat je kinderen ook nog van alles van je willen. 

Voor je het weet ben je druk, druk & nog eens druk. Staat het zweet je ’s ochtends al op de rug en ren je de hele dag achter jezelf aan. In je hoofd ben je altijd bezig met het volgende dat op je lijstje staat, wat alleen maar voor meer onrust zorgt. Met aandacht bij je kinderen of je werk zijn, is daardoor een heel gedoe. Je wilt je kinderen echt wel alles geven dat ze nodig hebben, maar je vraagt je stiekem wel eens af… wat is er overgebleven van mij en van mijn leven?

Wil jij graag een veel meer ontspannen versie van jezelf worden? Wil je weer die blije, relaxte moeder worden die je dacht dat je zou zijn? Wil je je kinderen geven wat ze nodig hebben zonder er zelf aan onderdoor te gaan?

Schrijf je dan in voor deze superfijne GRATIS masterclass!

Herken je dit?

Je bent ambitieus, zorgt voor de kinderen, hebt een volle baan, hebt je sport of je hobby’s en wilt je partner, vrienden en familie ook nog wel eens zien.
Het is rennen en vliegen en aan het einde van de dag zit je uitgeput op de bank. Vaak te moe om nog iets te doen wat je zelf écht leuk vindt.
Het lijkt alsof het niet anders kan. Alsof je wel moet rennen en vliegen om het allemaal voor elkaar te krijgen.
Maar jeetje… wat ben je moe en gestrest en wat kom je weinig aan jezelf toe.

Het kan anders, heel anders zelfs.

Wat veel mama’s niet weten is hoe ze echt kunnen ontspannen. Hoe hun eigen gedachtes ervoor zorgen dat ze zo lopen te rennen en veel vaker gestrest zijn dan ze zouden willen. Zo zonde, want je wilt juist zo graag genieten van de tijd dat je kinderen nog jong zijn. Maar soms lijkt het alsof iedereen geniet, behalve jij.

Het is tijd om weer te genieten!

 

Wil je leren hoe je je kunt ontspannen middenin de wervelstorm die je moederleven soms is?

Ben je alle haast en stress zat en snak je ernaar om weer eens echt te ontspannen in plaats van elke avond uitgeput op de bank te zitten?

Heb je vaak het gevoel dat je altijd wel iemand tekort doet, hoe hard je ook je best doet? En is het tijd om dat tij te keren, zodat je weer echt van je kinderen kunnen genieten, zonder er zelf aan onderdoor te gaan? Kortom, wil jij stilte IN de storm die moederschap heet?

Doe dan mee met de Online Masterclass Ontspannen Moederschap

Ik neem je graag mee in de wereld van het ontspannen moederschap. Ik ga je laten zien wat er voor zorgt dat je zoveel stress, haast en druk ervaart en hoe je dat kunt veranderen. Ik ga je laten voelen hoe je op elk moment van de dag ontspanning kunt ervaren. En ik ga je leren wat jij kunt doen om weer de moeder te worden die je zo graag wilt zijn.

Stilte IN de Storm. Het is er ook voor jou. 

 

Geef jezelf een cadeautje en doe mee. Je bent van harte welkom!

 

Jouw geluk, jouw rust, jouw ontspanning liggen in jouw handen. 

   

 

 

Reviews

“Heel nuchter ging ik de workshop in, ontspannen kon namelijk alleen met een dagje sauna dacht ik. Nou alles behalve dat, ontspannen kan je in zoveel minder tijd dagelijks doen waardoor het effect zoveel groter is dan na 1 dagje sauna. De opdracht ‘voel je voeten’ blijft mij nog altijd bij. Even dat momentje voor jezelf nemen wat echt elke mama verdient! Ontspannen kan dagelijks, zelfs met een drukke baan, het huishouden en jonge kindjes :)”

Laura (26 jaar)
Moeder van 2 meisjes (2 en 4)

“Omdat ik toe was aan een moment voor mezelf had ik me ingeschreven voor de gratis online workshop van Diane. Ik help zelf ook werkende moeders en het programma van Diane sprak me zo aan dat ik graag met haar workshop mee wilde doen. Ik heb ervan genoten. Diane heeft online op een fijne manier iedereen erbij betrokken en een mooie interactie op gang gekregen. Ik heb veel gehad aan de verschillende oefeningen die ze ons liet doen. Vanuit een (voor mij) nieuwe invalshoek werd ik me bewust van hoe ik dingen anders wil en kreeg inspiratie om er daadwerkelijk iets te te doen. Deze workshop raad ik iedere moeder aan die even afstand wil creëren van haar drukke leven en met een frisse blik kijken hoe ze het anders wil.”

Tasha
Moeder van 3

Veelgestelde vragen

Vraag 1
Hier komt dat het antwoord op vraag 1

Vraag 2
Hier komt dat het antwoord op vraag 2

Vraag 3
Hier komt dat het antwoord op vraag 3

Vraag 4
Hier komt dat het antwoord op vraag 4

Vraag 5
Hier komt dat het antwoord op vraag 5

Vraag 6
Hier komt dat het antwoord op vraag 6

Vraag 7
Hier komt dat het antwoord op vraag 7

Vraag 8
Hier komt dat het antwoord op vraag 8

Vraag 9
Hier komt dat het antwoord op vraag 9

Wil je iets vragen of even sparren? Neem dan contact met me op!

Download mijn gratis e-book

Breng vandaag al meer rust en ontspanning in je leven! Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het gratis e-book 'Supermama is nu wel heel erg moe!'

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je het e-book inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar het e-book en kun je meteen starten!

Download mijn gratis audioserie

Wanneer je de audioserie download ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring en ontvang je met regelmaat gratis tips en inspiratie in je inbox.

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je de audioserie inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar de audioserie en kun je meteen starten!

Mamaya Cheatsheet | Stop die sneltrein | Tips voor ontspanning

Download mijn gratis cheatsheet

Download mijn cheatsheet en ontvang regelmatig extra tips en inspiratie in je inbox voor meer rust, ontspanning en inspiratie in jouw moederleven.

Gelukt!