Online Workshop Ontspannen Moederschap

Ben jij een echte mama van de 21ste eeuw?

Zo’n mama die druk, druk & nog eens druk is? Schrijf je dan in voor onze superfijne GRATIS workshop. Na het inschrijven ontvang je een mail met daarin alle informatie die je nodig hebt om de online workshop te volgen.

Herken je dit?

Je bent ambitieus, zorgt voor de kinderen, hebt een volle baan, hebt je sport of je hobby’s en wilt je partner, vrienden en familie ook nog wel eens zien.
Het is rennen en vliegen en aan het einde van de dag zit je uitgeput op de bank. Vaak te moe om nog iets te doen wat je zelf écht leuk vindt.
Het lijkt alsof het niet anders kan. Alsof je wel moet rennen en vliegen om het allemaal voor elkaar te krijgen.
Maar jeetje… wat ben je moe en gestrest en wat kom je weinig aan jezelf toe.

Het kan anders, heel anders zelfs.

Wat veel mama’s niet weten is hoe ze echt kunnen ontspannen en hoe hun eigen gedachtes ervoor zorgen dat ze zo lopen te rennen en veel vaker gestrest zijn dan ze zouden willen. Zo zonde, want je wilt juist zo graag genieten van de tijd dat je kinderen bij je in huis wonen. Maar soms lijkt het alsof iedereen geniet, behalve jij.

Een workshop voor jou

Wil je leren hoe je je kunt ontspannen middenin een wervelstorm die je leven soms is?
Wil je weten hoe je gedachten ervoor zorgen dat je zo hard loopt te rennen en hoe je ze kunt veranderen naar gedachten die je meteen wat meer rust geven?
Snak je er naar om weer eens echt te ontspannen, te genieten en helemaal jezelf te zijn?

Doe dan mee met de Online Workshop Ontspannen Moederschap

Ik leg je graag uit hoe onze gedachten ons tegen kunnen werken en hoe je dat kunt veranderen. En ik geef concrete tips voor meer ontspanning middenin je drukke leven als mama in de 21ste eeuw. Tips die niet veel tijd kosten maar wel werken. Want tijd heb je niet als werkende moeder. Maar behoefte aan ontspanning wel.

Geef jezelf een cadeautje en doe mee. Je bent van harte welkom!

Praktische details

Datum & tijd

Volgt binnenkort

10.00 – 12.00 uur

Locatie

Online

Via Zoom

Investering

GRATIS

workshop

Reviews

“Heel nuchter ging ik de workshop in, ontspannen kon namelijk alleen met een dagje sauna dacht ik. Nou alles behalve dat, ontspannen kan je in zoveel minder tijd dagelijks doen waardoor het effect zoveel groter is dan na 1 dagje sauna. De opdracht ‘voel je voeten’ blijft mij nog altijd bij. Even dat momentje voor jezelf nemen wat echt elke mama verdient! Ontspannen kan dagelijks, zelfs met een drukke baan, het huishouden en jonge kindjes :)”

Laura (26 jaar)
Moeder van 2 meisjes (2 en 4)

“Omdat ik toe was aan een moment voor mezelf had ik me ingeschreven voor de gratis online workshop van Diane. Ik help zelf ook werkende moeders en het programma van Diane sprak me zo aan dat ik graag met haar workshop mee wilde doen. Ik heb ervan genoten. Diane heeft online op een fijne manier iedereen erbij betrokken en een mooie interactie op gang gekregen. Ik heb veel gehad aan de verschillende oefeningen die ze ons liet doen. Vanuit een (voor mij) nieuwe invalshoek werd ik me bewust van hoe ik dingen anders wil en kreeg inspiratie om er daadwerkelijk iets te te doen. Deze workshop raad ik iedere moeder aan die even afstand wil creëren van haar drukke leven en met een frisse blik kijken hoe ze het anders wil.”

Tasha
Moeder van 3

Veelgestelde vragen

Vraag 1
Hier komt dat het antwoord op vraag 1

Vraag 2
Hier komt dat het antwoord op vraag 2

Vraag 3
Hier komt dat het antwoord op vraag 3

Vraag 4
Hier komt dat het antwoord op vraag 4

Vraag 5
Hier komt dat het antwoord op vraag 5

Vraag 6
Hier komt dat het antwoord op vraag 6

Vraag 7
Hier komt dat het antwoord op vraag 7

Vraag 8
Hier komt dat het antwoord op vraag 8

Vraag 9
Hier komt dat het antwoord op vraag 9

Wil je iets vragen of even sparren? Neem dan contact met me op!

Download mijn gratis e-book

Breng vandaag al meer rust en ontspanning in je leven! Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het gratis e-book 'Supermama is nu wel heel erg moe!'

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je het e-book inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar het e-book en kun je meteen starten!

Download mijn gratis audioserie

Wanneer je de audioserie download ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring en ontvang je met regelmaat gratis tips en inspiratie in je inbox.

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je de audioserie inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar de audioserie en kun je meteen starten!