Online Cursus
Magisch Mooi Moederschap

Moeder worden, dat wilde je heel graag. Maar moeder zijn, oef… dat valt soms toch best tegen.

Moeder worden, dat wilde je heel graag. Maar moeder zijn, oef… dat valt soms toch best tegen.

Herken je dit?

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt door je gezin en werk.
Je bent stiekem best vaak moe, gestrest of gehaast sinds je moeder bent.
Je doet dingen graag heel goed, vooral voor anderen. Maar waar blijf jij, te midden van alles dat je goed wilt doen?
Je voelt je vaak schuldig en hebt het gevoel dat je altijd wel ergens tekort schiet.
Je doet meer concessies dan je zou willen sinds je moeder bent en dat zit je dwars.
Je vraagt je af of je wel genoeg tijd met je kinderen besteed, of je ze wel de aandacht geeft wat ze nodig hebben.
Je weet dat je meer moet ontspannen maar het lukt je niet om daar de tijd voor te vinden.
Door alles wat je als werkende moeder moet doen, voel je niet meer de ruimte om de vrouw en moeder te zijn die je wilt zijn. Je wilt het wel graag anders doen, maar je hebt geen idee hoe.

Zo is het moederschap niet leuk, toch?

Dit had je je heel anders voorgesteld. En het kan ook anders, al zie je nu nog niet hoe. Maar het moet wel. Anders kijk je later terug op de jaren dat je kinderen klein waren en denk je… dat had ik echt heel anders willen doen. Zowel voor mijn kinderen, als voor mezelf. Dat zou echt zonde zijn. En het is nergens voor nodig.

Zo is het moederschap niet leuk, toch?

Dit had je je heel anders voorgesteld. En het kan ook anders, al zie je nu nog niet hoe. Maar het moet wel. Anders kijk je later terug op de jaren dat je kinderen klein waren en denk je… dat had ik echt heel anders willen doen. Zowel voor mijn kinderen, als voor mezelf. Dat zou echt zonde zijn. En het is nergens voor nodig.

Hoe zou het zijn als:

Hoe zou het zijn als:

Je op dagelijkse basis meer energie en ontspanning ervaart.
Je meer zou kunnen genieten van het gezinsleven.
Je beter voor jezelf zou zorgen, zonder je kinderen tekort te doen.
Je echt in verbinding met je kind zou zijn, zonder dat je je eigen behoeftes aan de kant hoeft te zetten.
Je je kinderen onvoorwaardelijk lief kunt hebben, juist doordat jij van jezelf houdt en jezelf serieus neemt.
Je je niet meer schuldig voelt over de keuzes die jij als moeder maakt, omdat je volledig trouw bent aan jezelf én je kinderen.
Je de moeder kunt zijn die je wilt zijn, ontspannen en vol vertrouwen.
Er zowel thuis als op je werk meer rust is omdat jij de touwtjes echt in handen hebt.

Klinkt dat je als muziek in de oren?

In de Online Cursus Magisch Mooi Moederschap leer je precies dit. Zodat je weer de moeder kunt zijn die je graag wilt zijn.

Klinkt dat je als muziek in de oren?

In de Online Cursus Magisch Mooi Moederschap leer je precies dit. Zodat je weer de moeder kunt zijn die je graag wilt zijn.

In 6 bijeenkomsten leer je:

In 6 bijeenkomsten leer je:

Je lichaam en geest te ontspannen. Zodat je op elk moment van de dag even bij kunt tanken en vol energie je dag kunt vervolgen.

Hoe je uit de stress kunt stappen, haast en gejaagdheid achter je kunt laten en volop kunt gaan genieten van alles wat je doet.

Je minder druk te maken over wat anderen van je vinden en van je verwachten. Schuldgevoel en streng zijn voor jezelf zijn er daarna niet meer bij.

Te luisteren naar je eigen grenzen en deze serieus te nemen zodat je steeds vaker bewuste keuzes gaat maken waar je blij van wordt en energie van krijgt.

Jezelf steeds beter kennen, waardoor je grip krijgt op wat je denkt, voelt en doet en meer regie ervaart over je leven. Het gevoel van geleefd worden verdwijnt hierdoor als sneeuw voor de zon.

Je hart (nog verder) te openen voor jezelf, je kinderen, je partner en alle anderen om je heen.

Zodat je je na 6 bijeenkomsten een ander mens voelt.

Ontspannen, open, vol vertrouwen en los van gedachten die je tegenhouden om je leven en het moederschap vorm te geven zoals jij dat wilt. In de Online Cursus Magisch Mooi Moederschap ga je ontdekken wie jij bent als de stress en de vermoeidheid er niet zouden zijn. Je leert om je aandacht te richten op dat wat er is in plaats van op dat wat nog komt en dat is voor elke drukke moeder een verademing. Je zult gaan zien dat je goed bent zoals je bent en dat je je leven en het moederschap mag vormgeven zoals jij dat wilt. Juist doordat we dit in een groep doen, kun je je spiegelen aan andere moeders. Je zult herkenning vinden in hun verhalen, je struggles kunnen delen en kunnen sparren met vrouwen die tegen hetzelfde aanlopen als jij. De groep is een warm bad en samen leer je veel meer dan je zo snel ooit in je eentje zou kunnen doen. Ook na de cursus blijven er vaak contacten omdat jullie samen gegroeid zijn als moeder en als mens.

Zodat je je na 6 bijeenkomsten een ander mens voelt.

Ontspannen, open, vol vertrouwen en los van gedachten die je tegenhouden om je leven en het moederschap vorm te geven zoals jij dat wilt.

In de cursus Magisch Mooi Moederschap ga je ontdekken wie jij bent als de stress en de vermoeidheid er niet zouden zijn. Je leert om je aandacht te richten op dat wat er is in plaats van op dat wat nog komt en dat is voor elke drukke moeder een verademing. Je zult gaan zien dat je goed bent zoals je bent en dat je je leven en het moederschap mag vormgeven zoals jij dat wilt. Juist doordat we dit in een groep doen, kun je je spiegelen aan andere moeders. Je zult herkenning vinden in hun verhalen, je struggles kunnen delen en kunnen sparren met vrouwen die tegen hetzelfde aanlopen als jij. De groep is een warm bad en samen leer je veel meer dan je zo snel ooit in je eentje zou kunnen doen. Ook na de cursus blijven er vaak contacten omdat jullie samen gegroeid zijn als moeder en als mens.

Gun jezelf en je gezin dit mooie cadeau.

Gun jezelf en je gezin dit mooie cadeau.

Praktische details

Praktische details

Data & locatie

23 & 30 mei

13, 20 & 27 juni

4 juli 

Van 10.00 – 13.00 uur.

Online via Zoom

Investering

De Online Cursus Magisch Mooi Moederschap is nu eenmalig te volgen voor

97 euro

Na de zomer gaat de prijs omhoog naar het normale tarief en betaal je 325 euro.

Niet goed, geld terug

Omdat ik 100% geloof in de kracht van deze cursus bied ik een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Als je alle bijeenkomsten aanwezig bent geweest, je werkboek en de audio’s thuis hebt gebruikt en ondanks die inspanning niet tevreden bent met het resultaat, ontvang je het volledige bedrag terug. 

Info over betalen in termijnen

Je kunt de cursus ook in termijnen betalen. Je betaalt dan 3 x € 112,50. Klik hier om de eerste termijn te voldoen. De tweede factuur volgt na de tweede bijeenkomst. De derde factuur ontvang je na de vierde bijeenkomst.

Wat krijg je?

6 online bijeenkomsten van 3 uur waarin je alles leert dat je nodig hebt om voluit van je leven als moeder te genieten. 

Een werkboek vol inzichten, inspiratie en heldere oefeningen. 

Een hele berg audio’s met oefeningen voor thuis. Zodat je dagelijks kunt oefenen met ontspanning & mindfulness. 

Reviews

Reviews

 

“Al na 1 bijeenkomst was ik thuis veel meer ontspannen.
Ik sliep beter en kon met meer aandacht, liefde en inlevingsvermogen bij mijn kinderen zijn.
In plaats van snauwen kon ik ze troosten als het even moeilijk was. Ik maak nu andere keuzes,, waardoor het beter gaat met iedereen in ons gezin.”

Moeder van 3

“Ik ben geschrokken van hoe streng ik blijk te zijn voor mezelf. Het was een grote eye-opener om te ervaren dat je ook anders tegen jezelf kunt praten en wat een grote verandering dat geeft.”

Moeder van 2

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ik weet niet zeker of dit de juiste cursus voor mij is. Hoe bepaal ik dat?

Laten we even samen overleggen. Stuur me even een mailtje met je naam, telefoonnummer en deze vraag, dan bel ik je zo snel mogelijk op en kijken we er samen even naar. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

Ik heb nog nooit iets gedaan met ontspanningsoefeningen of mindfulness. Kan ik toch meedoen?

Jazeker! Ervaring met mindfulness, yoga of welke andere vorm van ontspanningstechnieken is niet nodig. Je gaat dit in de cursus juist allemaal leren en thuis verder oefenen. Aan het einde van de cursus zul je nooit meer kunnen zeggen dat je er geen ervaring meer mee hebt en een paar maanden later is het waarschijnlijk al je tweede natuur geworden, zo fijn is het.

Ik heb al veel ervaring met mindfulness en andere vormen van meditatie, is de cursus dan wel iets voor mij?

Als je je herkent in de punten die ik hierboven noem, dan is de cursus sowieso iets voor jou. De ervaring die je al hebt met mindfulness en meditatie ga je dan leren inzetten om je leven en moederschap zo vorm te geven als je graag wilt. Doordat je (deels) de weg al weet, zul je heel snel de verdieping vinden en dat is juist superfijn. Ik had zelf al ruim 10 jaar ervaring met meditatie, mindfulness en yoga voordat ik moeder werd. Ik moest het alleen nog wel leren toepassen in het leven dat moederschap heet. Het is soms iets te makkelijk om dat alles te vergeten in het drukke moederleven. Maar als je weer terug gaat naar wat je al weet en het op de juiste momenten gaat toepassen, wauw, dan kan er echt veel veranderen. Voor jou en je kinderen.

Ik vind het best een grote investering, kan ik in termijnen betalen?

Yes, dat kan! Je kunt hierboven aangeven dat je in 3 termijnen van 35 euro wilt betalen. Is dat nog steeds moeilijk haalbaar voor je, neem dan even contact met me op. Dan kijken we naar de mogelijkheden. Het is mijn intentie om deze cursus voor alle moeders toegankelijk te laten zijn. Dus ook voor jou.

Ik wil graag meedoen maar zaterdagochtenden zijn voor mij niet haalbaar. Wordt de cursus ook 's avonds aangeboden?

Voorlopig bied ik de cursus helaas alleen overdag aan omdat avonden van huis zijn nu nog niet gaan voor mijn jongste zoon. In de toekomst zal dat wel weer komen, maar wanneer dat is, durf ik niet te voorspellen.

Dat zaterdagochtend misschien niet zo handig is vanwege sportclubs, boodschappen en andere gezinsactiviteiten, snap ik goed. Maar stel jezelf de vraag: kan ik 6 keer op zaterdagochtend bij mijn gezin weg om te leren hoe ik er daarna VEEL meer voor ze kan zijn? Is deze tijdsinvestering niet juist de moeite waard omdat ik daarna weer de moeder, partner en vrouw ben die ik diep van binnen ben en wil zijn? Wat gaat deze investering mezelf en mijn gezin allemaal voor moois brengen? Luister goed naar jezelf en maak de keuze die bij je past.

Mocht de zaterdagochtend echt niet haalbaar zijn maar wil je wel graag van mij leren, geef me dan even een seintje, dan kijken we samen hoe we dat kunnen vormgeven.

Ik houd niet zo van zweverig gedoe. Is dit dan wel iets voor mij?

Zeker! Ik ga je in deze cursus zeker niet vragen om weg te zweven  of om contact te maken met allerlei zaken waar je niet in gelooft. De enige waarmee je contact gaat maken ben JIJ. We gaan veel oefeningen doen die je helpen om de verbinding met jezelf steeds steviger te maken. Deze oefeningen zullen soms misschien nieuw voor je zijn maar je komt ook om te leren, toch? De kern van de oefeningen is altijd om jouw te helpen om te ontspannen, op te laden en trouw te zijn en blijven aan je eigen wensen en behoeften. En om te leren om jezelf weer op de eerste plaats te zetten. Zonder rotgevoel, zonder je schuldig te hoeven voelen naar wat of wie dan ook. Daar is niks zweverige aan. Als je eenmaal weet hoe je contact kunt maken met je lichaam en hoe je mindful aanwezig kunt zijn bij alles wat je denkt, voelt en doet, dan komt er magie in je leven. Als je benieuwd bent naar deze magie, dan moet je zeker meedoen. Het gaat je zoveel brengen, in je gezin en in de rest van je leven.

 

 

 

Wil je iets vragen of even sparren? Neem dan contact met me op!

Wil je iets vragen of even sparren? Neem dan contact met me op!

Download mijn gratis e-book

Breng vandaag al meer rust en ontspanning in je leven! Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het gratis e-book 'Supermama is nu wel heel erg moe!'

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je het e-book inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar het e-book en kun je meteen starten!

Download mijn gratis audioserie

Wanneer je de audioserie download ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring en ontvang je met regelmaat gratis tips en inspiratie in je inbox.

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je de audioserie inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar de audioserie en kun je meteen starten!