Mama’s Deep Dive

Groepscoachingsprogramma

“Het is tijd om echt te gaan genieten van je leven als moeder.”

Moeder worden, dat wilde je heel graag. Maar moeder zijn… dat valt soms best tegen.

Je wilt zo graag genieten van die kleine wondertjes die je op de wereld hebt gezet. Maar in werkelijkheid ervaar je vooral haast en stress en voel je nergens echt de rust en ruimte voor. Je bent er wel, maar mentaal ben je afwezig. Je bent in je hoofd altijd bezig met het volgende dat er moet gebeuren, waardoor je niet echt contact hebt met je kinderen. Het lukt je maar weinig om echt te genieten van jullie tijd samen. Over tijd voor jezelf durf je niet eens meer te dromen. Die is er sowieso niet. Wat er wel is, is onrust, schuldgevoel en het idee dat je altijd wel ergens tekort schiet. De tijd glipt je door de vingers, de sneltrein waar je op zit, komt maar niet tot stilstand en langzamerhand vraag je je af of dit ooit nog gaat veranderen.

Herkenbaar?

Je doet wel van alles in je leven (als moeder, als vrouw van, als vriendin van, als dochter van) maar je weet eigenlijk niet meer zo heel goed wie jij nou bent. Wat JIJ wilt. Wat JIJ nodig hebt. Wat JIJ belangrijk vindt. Wat goed voelt voor JOU.

Je bent zoekende. Zoekende naar wie je bent als moeder. Naar hoe je dingen met je kinderen wilt aanpakken. Zoekende naar wie je verder nog bent, los van je rol als moeder.

Het lijkt wel of haast en stress er nou eenmaal bij horen als je moeder bent.. Altijd bezig, altijd deadlines. De sneltrein gaat maar door. En alles wat jij wilt is dat die trein eens tot stilstand komt.

In je hoofd is het zo mogelijk nog drukker dan in je agenda. Zelfs als je heel even rustig op de bank, in de auto of de trein zit, gaat het in je bovenkamer als een razende door. Altijd maar bezig met wat er nog komen gaat. Planningen en to-do’s die door je hoofd vliegen. Of gedachtes die eigenlijk niet per se ergens over gaan, maar die wel voor herrie in je kop zorgen.

Tijd voor jezelf nemen vind je moeilijk. Er is zoveel te doen in dit moederleven en omdat je je kinderen al niet ziet als je werkt, wil je eigenlijk zo veel mogelijk bij ze zijn als je niet werkt. Weg gaan om iets voor jezelf te doen? Dat voelt niet goed. Maar je snakt er wel naar.

Je wilt je kinderen echte liefde geven. Niet dat gehaaste gedoe met hier en daar een snauw, dat ze nu krijgen. Nee, echte aandacht, echte liefde. Maar dat lukt bijna nooit. Dat kan je intens verdrietig maken.

Je wilt tot jezelf komen. Echte rust voelen. Ademruimte. Ontspanning. Regie over je dagen. Dat is waar je naar op zoek bent, als je heel eerlijk bent. Niet langer meer doen alsof je het allemaal goed voor elkaar hebt, terwijl het van binnen zo anders voelt. Maar even serieus, hoe dan?!

Ik hoor je, mama.

Ik voel je.

Ik weet hoe zwaar het kan zijn, een leven met jonge kinderen. Ik weet dat je snakt naar ademruimte, naar tijd voor jezelf. Maar ook dat je stiekem niet eens meer weet wat je zou moeten doen, als je nu ineens toch tijd voor jezelf had. Wat deed je eigenlijk graag voor je moeder werd? Je weet het niet meer.

Ik weet hoe moe je bent. Hoeveel je van jezelf vraagt. Hoe hard de trein gaat waar je bent opgestapt en hoe graag je er uit wilt.

Ik weet hoe hard en streng je soms voor jezelf bent. En hoe schuldig je je soms voelt. Dat je het gevoel hebt dat je het nooit echt goed kunt doen. Dat je altijd ergens tekort schiet.

Ik weet dat je weer wilt genieten. Genieten van je kinderen. Van je gezin. Van je werk. Van alles wat het leven je te bieden heeft. Er is zoveel om van te genieten. Als het je maar zou lukken.

Ik weet dat je weer het gevoel wilt hebben dat je regie hebt over je eigen leven. Dat je genoeg hebt van het gevoel geleefd te worden en dat je zo graag weer zelf aan het roer van je leven wilt staan. Dat je weer wilt weten wat je wilt en dat je dat dan gaat doen.

Je zou zo graag energie hebben voor al die dingen. Niet meer elke avond uitgeput op de bank hangen met een scherm voor je neus.

Maar in plaats daarvan dingen doen die je leuk vindt. Die waardevol voor je zijn. Waar je blij van wordt. Waar je van ontspant.

Je wilt niet stilstaan nu je moeder ben maar zo voelt het nu soms wel. Je wilt groeien en ontwikkelen. Maar met welke energie dan?

Ik hoor je, lieve mama. En ik ga je helpen.

Hoe zou je het vinden als je leven er zo uit zou zien?

Je wordt ’s ochtends wakker wordt met rust in je hoofd en energie in je lijf. En neemt die mee je dag in.

Je geniet elke dag van alles waar je leven uit bestaat.

Je bent weer blij op de dagen dat je met je kinderen thuis bent, omdat je weet dat het een heerlijke dag samen gaat worden, wat er ook gebeurt.

Je bent er echt voor je kinderen. Je ziet ze, je hoort ze en zij voelen dat. Jij ontspant en je kinderen ontspannen mee.  Je kunt je kinderen de liefde en aandacht geven die je ze zo graag wilt geven. Dat maakt je intens gelukkig.

Aan alles merk je en voel je; ik ben een goede moeder. Je weet wat je wilt, voor en met je kinderen en daar sta je ook voor. Vergelijken met andere moeders doe je niet meer, het maakt niet meer uit hoe anderen het doen. Jouw manier is helemaal oké.

Op je werk loopt het lekker. Omdat je meer energie hebt, minder watten in je hoofd en je gefocust je ding kunt doen. En aan het einde van de dag laat je het net zo makkelijk weer los, zodat je met je volle aandacht thuis bent.

Je weet hoe je echt echt echte rust in jezelf kunt ervaren, wat je ook doet en waar je ook bent. Zelfs, ja echt, als je kind in een driftbui tegen je schreeuwt dat je de stomste moeder ooit bent. 

Eindelijk durf je te kiezen voor wat goed voelt voor jou en wat goed is voor jou. Vragen over het moederschap heb je nauwelijks meer; je weet waar je die antwoorden kunt vinden, namelijk in je zelf. Zodat je met plezier, tevredenheid en liefde je leven kunt leven. Op jouw manier en vanuit wie jij van binnen bent.

Word de moeder die je graag wilt zijn

En de vrouw die je diep van binnen bent. Met een rotsvast vertrouwen in jezelf. Ook op de momenten dat je even niet weet hoe het moet.

Dit programma verandert je leven.

Echt waar.

Je gaat zo anders naar de dingen kijken.

Je gaat anders over jezelf denken.

Je gaat jezelf geven wat je nodig hebt.

Je gaat voelen wat er voor jou toe doet.

Zonder schuldgevoel of twijfel, maar omdat je weet dat dit het beste is wat je kunt doen.

Voor jezelf, maar ook voor je gezin en de rest van je omgeving.

De wereld snakt naar mensen die weten wie ze zijn en het lef hebben om ongegeneerd zichzelf te zijn. Er is geen mooier voorbeeld voor een kind dan een moeder die durft te zijn wie ze is en op zichzelf vertrouwt. Die zichzelf en haar kinderen de liefde en aandacht geeft die ze nodig hebben. Zonder zelf daarop leeg te lopen.

En het allerfijnste is: om je mooiste, fijnste, meest relaxte leven te leven hoef je niks aan jezelf te veranderen. Je hoeft niet beter te worden dan je bent. De lat hoeft niet nog hoger. Je hoeft jezelf niet nog meer te pushen of op te jagen. Juist niet.

Dit bereiken is geen kwestie van hard werken. Het is een kwestie van leren voelen waar je echte kracht zit. Laat mij je de weg wijzen. Je gaat er zeker geen spijt van krijgen. In plaats daarvan ga je er juist de rest van je leven van genieten.

Hoe klinkt dat?

Is dit iets in de categorie “Ik zou er een moord voor doen?”

Dan wil ik je met liefde uitnodigen voor het programma ‘Mama’s Deep Dive’. Twijfel niet langer en meld je direct aan.

Hoe ziet dat programma er dan uit?

Dit programma is niet voor vrouwen die een quick fix zoeken of denken er met het lezen van een boek of met het onthouden van wat tegeltjeswijsheid vanaf te zijn. Nope, je gaat jezelf ontwikkelen en dat kost tijd en aandacht. Aandacht die je verdient, omdat je voelt dat je meer uit jezelf en je moederschap wilt halen dan je nu doet.

We gaan met een groep moeders een hele mooie reis maken.
De reis naar binnen. Naar wie jij bent en wilt zijn. Vijf dagen gaan we met elkaar aan de slag. We gaan diep. Bereid je voor op een flinke dosis soul searching.

Je krijgt een spiegel voor je neus. Een spiegel waarin je niet altijd ziet wat je graag wilt zien. Maar waarin je wel ziet wat je moet zien om verder te kunnen. Om te komen waar je wilt zijn. Om te kunnen zijn wie je wilt zijn.

We gaan de rust en de stilte in onszelf opzoeken. We zullen lachen tot we niet meer kunnen. We laten hier en daar een traan. Soms van verdriet, soms van geluk. Maar altijd omdat we dicht in de buurt van onszelf gekomen zijn. En laat dat nou precies zijn, waar je moet zijn.

Ik ga je laten zien hoe je kunt komen van waar je nu bent, naar waar je zo graag wilt zijn. Je ontvangt in de groep mijn coaching, mijn liefdevolle begeleiding maar soms ook een confronterende spiegel. We gaan veel oefenen, want alleen dan kun je jezelf ontwikkelen. Dit programma is praktisch, met een sterke theoretische onderbouwing zonder dat je erop hoeft te studeren. Je mag jezelf even helemaal in mijn handen leggen, maar ik leer je vooral hoe je het zelf kunt gaan doen.

En je gáát het zelf doen. Tijdens onze bijeenkomsten, maar vooral thuis. Verwacht huiswerk. Geen vervelende invuloefeningen of sommetjes, maar wel oefeningen die je gaan helpen om te veranderen wat je wilt veranderen. Hoe meer je er thuis mee aan de slag gaat, hoe groter de verandering zal zijn. Dit programma is niet voor jou als je het heerlijk vind om 5 dagen in de groep te zijn, maar vervolgens thuis niets doet. Dan is het zonde van je tijd en van je geld.

Je bent wel van harte welkom als je er klaar voor bent om het echt anders te gaan doen. Als je je wilt onderdompelen in de liefde, warmte en geborgenheid van de groep en er thuis echt mee aan de slag gaat.

Dan gaan er deuren voor je open.
Dan kom je waar je wilt zijn.
Dan word je wie je wilt zijn.

Voel je de buzz van dit-is-voor-mij?

Heerlijk! Meld je dan nu aan.

Voel je wel ergens dat dit is wat je nodig hebt, maar vind je het ergens ook doodeng? Snap ik. En dat is helemaal normaal. Je gaat een grote stap maken en drempelvrees hoort daar gewoon bij. Laat het je niet weerhouden om jezelf te geven wat je nodig hebt, maar wees lief voor de angst of onrust die je voelt. Uit je comfortzone stappen is spannend en dat is helemaal oké.

Wat krijg je?

L

5 compleet verzorgde dagen op een mooie, inspirerende locatie in midden Nederland. Inclusief koffie, thee, lekkers & lunch

L

Alle kennis en oefeningen die je nodig hebt om te komen waar je wilt zijn.

L

Een online omgeving waar je terecht kunt voor alle oefeningen die je thuis gaat doen. Hier vind je zowel audio’s, video’s als geschreven oefeningen.

L

Een prachtig, rustgevend werkboek waar je al je ontdekkingen in kwijt kunt.

L

Mijn onverdeelde aandacht, zowel tijdens als tussen de bijeenkomsten.

L

Een warme groep van moeders die allemaal naar hetzelfde op zoek zijn als jij. Ieder op haar eigen manier en met haar eigen struggles en gedoe. Een groep om je verhaal kwijt te kunnen, je te herkennen in de verhalen van anderen en om samen mee te groeien. Een groep die je na afloop niet meer los wilt laten. Tussen de bijeenkomsten door connecten we in een besloten facebookgroep of via WhatsApp.

L

5 Q&A bijeenkomsten online. Zodat je tussen de live-dagen door, je twijfels, vragen en overdenkingen kwijt kunt.

En nu aan jou de keuze!

Doe je mee? Kies dan hieronder welk programma het allerbeste bij jou past. Wat heb jij nodig om de moeder te worden die je wilt zijn?

Mama coach Diane Bos - Mamaya

Mama’s Deep Dive

5 heerlijk verzorgde Deep Dive Dagen, iinclusief lunch & lekkers op een prachtige locatie in Midden Nederland, waarin je transformeert naar de moeder die je zo graag wilt zijn. Samen met een warme groep moeders om mee te lachen, huilen, te delen en groeien.

Nu eenmalig:
€1249

of €260 in 5 termijnen

L
5 heerlijke Deep Dive Dagen
L

Geheel verzorgd (dus inclusief lunch & lekkers) op een prachtige locatie in Midden Nederland

L

Toegang tot Deep Dive Online. Een complete online omgeving waar je wekelijks nieuwe audio’s, video’s en geschreven oefeningen voor thuis kunt vinden

L

Deep Dive Werkboek

L

5 Q&A bijeenkomsten online

L

Mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht, zowel tijdens als tussen de bijeenkomsten

L

Een warme groep van gelijkgestemde moeders, om samen mee te lachen, te huilen, te delen en te groeien.

M

5 Deep Dive Coachgesprekken van 90 minuten, waarin je mij helemaal voor jezelf hebt en je full speed kunt transformeren naar de moeder die je zo graag wilt zijn.

Mama’s Deep Dive – The Intensive

In deze Intensive krijg je toegang tot het volledige Mama’s Deep Dive programma + 5 Deep Dive Coachgesprekken, waarin je mij helemaal voor jezelf hebt en we full speed kunnen werken aan jouw transformatie tot de moeder die je wilt zijn.

Nu eenmalig: 
€1999

of €420 in 5 termijnen

L
5 heerlijke Deep Dive Dagen
L

Geheel verzorgd (dus inclusief lunch & lekkers) op een prachtige locatie in Midden Nederland

L

Toegang tot Deep Dive Online. Een complete online omgeving waar je wekelijks nieuwe audio’s, video’s en geschreven oefeningen voor thuis kunt vinden

L

Deep Dive Werkboek

L

5 Q&A bijeenkomsten online

L

Mijn onverdeelde, liefdevolle aandacht, zowel tijdens als tussen de bijeenkomsten

L

Een warme groep van gelijkgestemde moeders, om samen mee te lachen, te huilen, te delen en te groeien.

L

5 Deep Dive Coachgesprekken van 90 minuten, waarin je mij helemaal voor jezelf hebt en je full speed kunt transformeren naar de moeder die je zo graag wilt zijn.

Dan de praktische details

Wanneer?

27 februari 2021
27 maart 2021
24 april 2021
29 mei 2021
26 juni 2021

Hoe laat?

Van 9.30u tot 16.30u

Wie doen er mee?

 Ik werk in kleine groepen, omdat we dan de mooiste vruchten van beide kanten plukken: veel individuele aandacht maar ook de herkenning, de warmte en inspiratie van een groep.

Waar dan?

De Deep Dive Dagen vinden plaats op een heerlijke plek in de buurt van Amersfoort.

Deep Dive gesprekken voor The Intensive vinden plaats in Baarn (binnen of in het bos) of Online.

Na aanmelding ontvang je alle info die je nodig hebt.

Reviews

A”Heel nuchter ging ik de workshop in, ontspannen kon namelijk alleen met een dagje sauna dacht ik. Nou alles behalve dat, ontspannen kan je in zoveel minder tijd dagelijks doen waardoor het effect zoveel groter is dan na 1 dagje sauna. De opdracht ‘voel je voeten’ blijft mij nog altijd bij. Even dat momentje voor jezelf nemen wat echt elke mama verdient! Als kan dagelijks, zelfs met een drukke baan, het huishouden en jonge kindjes :)”

Laura (26 jaar)
Moeder van 2 meisjes (2 en 4)

“Omdat ik toe was aan een moment voor mezelf had ik me ingeschreven voor de gratis online workshop van Diane. Ik help zelf ook werkende moeders en het programma van Diane sprak me zo aan dat ik graag met haar workshop mee wilde doen. Ik heb ervan genoten. Diane heeft online op een fijne manier iedereen erbij betrokken en een mooie interactie op gang gekregen. Ik heb veel gehad aan de verschillende oefeningen die ze ons liet doen. Vanuit een (voor mij) nieuwe invalshoek werd ik me bewust van hoe ik dingen anders wil en kreeg inspiratie om er daadwerkelijk iets te te doen. Deze workshop raad ik iedere moeder aan die even afstand wil creëren van haar drukke leven en met een frisse blik kijken hoe ze het anders wil.”

Tasha
Moeder van 3

Veelgestelde vragen

Het klinkt supergoed, maar kost dit niet heel veel tijd?

Nope! Ik durf zelfs te zeggen dat het je uiteindelijk tijd oplevert. Natuurlijk ga je tijd besteden aan de Deep Dive Dagen en de oefeningen thuis. Maar alles in dit programma is erop gericht dat je meer rust gaat ervaren in jezelf en dat je gaat voelen wat goed is voor jou. Als je daar naar gaat leven (en dat ga je), dan voelt het niet meer als veel tijd ergens aan besteden. Dan geniet je van alles dat je doet.

Het lijkt me heel gaaf maar ik vind het ook wel duur.

Tja, het zijn een hoop euro’s. Maar stel jezelf de vraag: wat kost het me als ik het niet doe? Wat als je door blijft gaan zoals je het nu doet. Kijk je dan over een paar jaar terug op de mooiste jaren van je leven, samen met je kinderen? Of heb je dan spijt dat je niet eerder in actie bent gekomen om eindelijk het roer om te gooien. Ik zeg dit niet om je bang te maken. Ik zeg dit omdat ik met heel mijn hart voel en weet hoe anders het kan. Dat je echt kunt gaan genieten van deze jaren met je jonge kinderen. En dat deze jaren niet ten koste hoeven te gaan van jou. Juist niet. Deze jaren geven je zoveel aanknopingspunten om het helemaal op jouw manier te gaan doen. Als je maar even weet hoe en waar je het moet zoeken. Daar wil ik je heel graag bij helpen. En als je eenmaal aan de overkant bent, dan weet ik zeker dat je het niet meer duur vind, maar dat je blij bent dat je dit in jezelf hebt geïnvesteerd omdat je er veel meer uit hebt gehaald dan je ooit had gedacht. Enne… betalen in termijnen is altijd een optie. En dan valt het ineens heel erg mee, dat grote bedrag.

Ik wil graag meedoen maar ik kan op 1 van de Deep Dive Dagen niet. Kan ik dan toch meedoen?

Ja, dat kan. Wel zou ik even goed in je agenda kijken of er echt niet iets te regelen is. Waar een wil is, is vaak ook een weg en de Deep Dive Dagen zijn wel de kern van dit programma. Maar als het niet anders is en je moet een dag missen, dan ben je nog steeds van harte welkom!

Ik wil heel graag meedoen maar ik kan op 2 van de Deep Dive Dagen niet. Kan ik dan toch meedoen?

Als je op 2 of meer van de Deep Dive Dagen niet kunt, dan zou ik zeggen: doe mee met de volgende ronde. Die start in in mei. Stuur me even een mail voor de exacte data, zodat die alvast in je agenda kunnen. Dan maak ik meteen alles voor je in orde.

Is het niet een beetje zweverig, dit programma?

Ehm nee, ik vind van niet. We gaan wel diep, maar ik ga je niet vragen om weg te zweven naar plekken waar je niet in gelooft. We gaan zeker meditaties doen. En visualisaties. En oefeningen met ons lichaam. Omdat ik weet dat je er met alleen je hoofd niet komt. Als je hoofd het had kunnen oplossen, dan was je allang waar je wilde zijn. Dat hoofd is bij veel van ons zelfs precies datgene dat ons tegenhoudt of dwars zit. Dus ja, misschien is het anders dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Maar dat is juist een reden om mee te doen. Want als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, dan zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Voor verandering is dus iets nieuws nodig. En dat ga ik je geven. Wordt gewoon leuk, beloofd!

Dat online gedeelte van het programma, wat houdt dat in?

Goede vraag! De Deep Dive Dagen zitten bewust steeds een aantal weken uit elkaar. In de tussentijd oefen je thuis met een aantal oefeningen. Met alleen kennis kom je er namelijk niet. Dit is juist een programma waarin je ook de dingen gaat doen die je gaan helpen om echt voor de verandering te zorgen waar je zo naar verlangt. Alle oefeningen die je nodig hebt (meditaties, visualisaties, mindfulnessoefeningen, schrijfoefeningen, denkoefeningen, etc), staan in de online omgeving. Zo kun je ze op precies die momenten doen die bij jou passen. Natuurlijk ga ik je wel helpen om ze ook echt te doen en kun je mij tussendoor altijd bereiken om je uit een dipje te halen of je een liefdevol schopje onder je achterste te geven 😉

Kan ik dit laten vergoeden door de verzekering?

Nee, de verzekering vergoed dit programma helaas niet. Wat je wel kunt onderzoeken is of je werkgever wil investeren in jouw duurzame inzetbaarheid. Uit onderzoek blijkt al jaren dat moeders van jonge kinderen een groot risico lopen op chronische stress en burnout. Om die reden staan veel werkgevers er zeker voor open om te investeren in coachingstrajecten voor hun werknemers. Geef je me even een seintje als je wilt dat ik in gesprek ga met je werkgever?

Hoe weet ik of ik moet kiezen voor The Intensive of niet?

Allereerst zou ik zeggen: vertrouw op je gevoel. Als je ergens diep van binnen weet, ik kan die individuele aandacht heel goed gebruiken, dan weet je genoeg. The Intensive is ook voor jou als je nu al weet dat je een persoonlijk issue uit te werken hebt of er een grote droom in jouw verstopt zit waarvan je voelt dat die eruit wil. En heb je echt geen idee, dan zeg ik: meld je aan voor de reguliere versie van Mama’s Deep Dive. En als je er dan halverwege achterkomt dat je toch liever The Intensive zou doen, dan doen we gewoon een upgrade van jouw programma en kom je je alsnog lekker opladen aan mijn onverdeelde aandacht.

Ik twijfel of het iets voor me is, maar ik weet niet zo goed waar ik nou aan twijfel.

Dat kan. En het is zelfs heel logisch. Kan het zijn dat je het heel spannend vind? Dat je voelt dat je dit nodig hebt maar het stiekem ook wel eng vind om zo in het diepe te springen en mee te gaan doen aan iets dat je nooit eerder hebt gedaan? Voel maar even bij jezelf. Is het die spanning die je tegenhoudt? Zo ja, dan zeg ik: spring in het diepe. Ik sta klaar om je op te vangen en ik beloof je over 5 maanden blij bent dat je de sprong hebt gewaagd. Twijfel je nog steeds? Geef me dan even een seintje. Dan nemen we samen even rustig de tijd om te kijken of dit het juiste programma voor je is. No strings attached!

Wil je iets vragen of even sparren? Neem dan contact met me op!

Diane Bos - Mamacoach Mamaya

Download mijn gratis e-book

Breng vandaag al meer rust en ontspanning in je leven! Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het gratis e-book 'Supermama is nu wel heel erg moe!'

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je het e-book inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar het e-book en kun je meteen starten!

Download mijn gratis audioserie

Wanneer je de audioserie download ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring en ontvang je met regelmaat gratis tips en inspiratie in je inbox.

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je de audioserie inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar de audioserie en kun je meteen starten!

Mamaya Cheatsheet | Stop die sneltrein | Tips voor ontspanning

Download mijn gratis cheatsheet

Download mijn cheatsheet en ontvang regelmatig extra tips en inspiratie in je inbox voor meer rust, ontspanning en inspiratie in jouw moederleven.

Gelukt!