Mama Reset

in 7 dagen terug naar ontspanning en verbinding

Heb jij ook iets te vaak het gevoel dat die sneltrein nooit eens stilstaat?

Vind je het heerlijk om mama te zijn maar voel je je veel vaker gestrest, overweldigd en overprikkeld dan je zou willen?

Zijn de dagen dat je vanuit rust en ontspanning kunt genieten van je kroost en je leven veel te zeldzaam?

Heb je regelmatig het gevoel dat je jezelf een beetje begint kwijt te raken in de drukte van alle dag?

Wil je uit standje ‘altijd-aan’, uit die automatische piloot waarin je weliswaar veel voor elkaar krijgt, maar je niet echt voelt dat je leeft?

Meld je dan direct aan voor de Mama Reset.

Dé reset-week voor moeders die weer echt willen kunnen ontspannen. Niet omdat ze zo nodig in een hangmat willen liggen (ook lekker!) maar omdat ze voelen dat ze vanuit die ontspanning veel meer zichzelf kunnen zijn en veel, veel, veel meer kunnen genieten van hun kinderen en al het andere in dit mooie leven.

Komt dit je bekend voor?

Mama zijn vind je echt heerlijk, maar dat er zoveel bij zou komen kijken, dat had je nooit gedacht.

Het is rennen en vliegen en aan het einde van de dag zit je uitgeput op de bank. Vaak te moe om nog iets te doen wat je zelf écht leuk vindt.
Het lijkt alsof het niet anders kan. Alsof je wel moet rennen en vliegen om het allemaal voor elkaar te krijgen.

Maar jeetje… wat ben je moe, gestrest en overprikkeld. En wat kom je weinig aan jezelf toe. Om nog maar te zwijgen over je grote dromen en verlangens. Die heb je allang in de wacht gezet.

Ergens voel je wel… dit kan anders. Maar hoe dan?

Je weet best dat ontspanning goed is voor een mens. Je weet best dat je vanuit een ontspannen toestand, een veel leukere mama bent voor je kinderen. Dat je werk makkelijker gaat als jij lekker in je vel zit. En dat je ook nog eens een leukere mens bent voor je lief en al die anderen om je heen. En last but not least, jij vind jezelf en je leven ook veel leuker als je ontspannen bent en lekker in je vel zit. 

Maar er is een verschil tussen weten en kunnen. Het is allemaal leuk en aardig, maar als mama moet heb je nou eenmaal veel te doen. Om nog maar te zwijgen over je kinderen die de hele dag aan staan. En dus van jou vragen om ook de hele dag op aan-en-gaan te staan. Dus prima, die ontspanning, maar je ziet het gewoon niet zo gauw gebeuren in dit drukke mama-leven.  

Toch? 

Wees gerust, je bent niet alleen. Veel mama’s weten niet hoe ze echt kunnen ontspannen. Die kinderen, dat huishouden, het werk, al die andere dingen waar het leven zo vol mee is. Ze vragen allemaal zoveel tijd en energie, dat er simpelweg geen tijd over lijkt te zijn om te ontspannen en tot jezelf te komen. 

Maar daar zit je grote denkfout. Want juist als jij vaker en regelmatiger de tijd neemt om te ontspannen, dan komt er meer tijd. Klinkt gek, maar is echt waar. De truc van ontspanning in je moederleven is niet om eens per maand naar de sauna te gaan, maar om elke dag een aantal momenten van ontspanning in te bouwen. Klein stapjes, groooooooooooot resultaat.

En omdat ik weet dat je dat niet zomaar 1, 2, 3 onder de knie hebt, ga ik je helpen.

Gaat dit over jou?

 

Wil je leren hoe je je kunt ontspannen middenin de wervelstorm die jouw mama-leven vaak is?

Wil je echt tot rust komen, omdat je weet dat als je ontspannen bent, jij steeds meer tevoorschijn komt? Zodat je weer het gevoel krijgt dat je leeft en weer echt van de dingen kunt genieten.

Voel je dat het nu wel genoeg is geweest met die sneltrein en die automatische piloot, maar lukt het je niet om het zelf anders te gaan doen?

Doe dan mee met de Mama Reset.

Een week lang ben ik jouw gratis coach een cheerleader en ga ik je helpen om ontspanning weer een vaste plek in je leven te geven. Ik ga je laten zien dat je echt niet naar de sauna hoeft om je relaxed te voelen en dat de hangmat ook gewoon op de plank kan blijven liggen. We gaan voor makkelijk en haalbaar. 

7 dagen lang ga ik je in 10-15 minuten laten zien wat je kunt doen om die dag ontspanning in je dag te brengen. Zodat je meteen aan de slag kunt. Je krijgt van mij korte oefeningen (anders ga je ze toch niet doen in dat overvolle leven – zou ik zelf ook niet doen). Maar omdat we ze elke dag zetten, bouwt de ontspanning zich op. En dat voelt goed! 

Elke dag ga ik je live (online natuurlijk) inspireren en geef ik je een oefening die je gedurende de dag kunt doen. Simpel maar mega-effectief. En 100% haalbaar in je drukke moederbestaan, beloofd. 

En als klap op de vuurpijl krijg je op zaterdagochtend een masterclass waarin ik je op een nog dieper niveau laat voelen wat ontspanning je allemaal kan brengen in je moederleven. En dat is heel veel moois.

 

Dus… wat zeg je ervan? Ben je van de partij?

   

Geef jezelf dit mooie cadeau. 

 

 

Je hebt niets te verliezen en zoveel te winnen.

Praktische details

Wanneer?

5 t/m 11 oktober

Elke dag, op een tijd die jou uitkomt

Locatie

Online

Dus lekker vanuit je eigen woonkamer, slaapkamer, de auto, je werkplek, de speeltuin, of waar je op dat moment bent

Investering

Niks, nada, noppes. 

Dit is mijn cadeau aan jou. 

 

 

Reviews

“Heel nuchter ging ik de workshop in, ontspannen kon namelijk alleen met een dagje sauna dacht ik. Nou alles behalve dat, ontspannen kan je in zoveel minder tijd dagelijks doen waardoor het effect zoveel groter is dan na 1 dagje sauna. De opdracht ‘voel je voeten’ blijft mij nog altijd bij. Even dat momentje voor jezelf nemen wat echt elke mama verdient! Ontspannen kan dagelijks, zelfs met een drukke baan, het huishouden en jonge kindjes :)”

Laura (26 jaar)
Moeder van 2 meisjes (2 en 4)

“Omdat ik toe was aan een moment voor mezelf had ik me ingeschreven voor de gratis online workshop van Diane. Ik help zelf ook werkende moeders en het programma van Diane sprak me zo aan dat ik graag met haar workshop mee wilde doen. Ik heb ervan genoten. Diane heeft online op een fijne manier iedereen erbij betrokken en een mooie interactie op gang gekregen. Ik heb veel gehad aan de verschillende oefeningen die ze ons liet doen. Vanuit een (voor mij) nieuwe invalshoek werd ik me bewust van hoe ik dingen anders wil en kreeg inspiratie om er daadwerkelijk iets te te doen. Deze workshop raad ik iedere moeder aan die even afstand wil creëren van haar drukke leven en met een frisse blik kijken hoe ze het anders wil.”

Tasha
Moeder van 3

Veelgestelde vragen

Vraag 1
Hier komt dat het antwoord op vraag 1

Vraag 2
Hier komt dat het antwoord op vraag 2

Vraag 3
Hier komt dat het antwoord op vraag 3

Vraag 4
Hier komt dat het antwoord op vraag 4

Vraag 5
Hier komt dat het antwoord op vraag 5

Vraag 6
Hier komt dat het antwoord op vraag 6

Vraag 7
Hier komt dat het antwoord op vraag 7

Vraag 8
Hier komt dat het antwoord op vraag 8

Vraag 9
Hier komt dat het antwoord op vraag 9

Wil je iets vragen of even sparren? Neem dan contact met me op!

Download mijn gratis e-book

Breng vandaag al meer rust en ontspanning in je leven! Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het gratis e-book 'Supermama is nu wel heel erg moe!'

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je het e-book inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar het e-book en kun je meteen starten!

Download mijn gratis audioserie

Wanneer je de audioserie download ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring en ontvang je met regelmaat gratis tips en inspiratie in je inbox.

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je de audioserie inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar de audioserie en kun je meteen starten!

Mamaya Cheatsheet | Stop die sneltrein | Tips voor ontspanning

Download mijn gratis cheatsheet

Download mijn cheatsheet en ontvang regelmatig extra tips en inspiratie in je inbox voor meer rust, ontspanning en inspiratie in jouw moederleven.

Gelukt!