Mama’s Summer Break

Geef jezelf deze zomer even ECHT vakantie. Samen met andere moeders kom je helemaal tot rust, ontspan je DIEP en laad je je batterij helemaal op.

Gratis cheatsheet

“Stop die Sneltrein!” Concrete tips en oefeningen om rust en ontspanning terug te brengen in je moederleven.

Gratis e-book

“Supermama is nu wel heel erg moe!” Ontdek hoe je weer kunt genieten van je gezin, je werk en je leven.

Nieuwste blog

Lees mijn laatste blog over moederschap!

Reconnection Call

Meer rust, ruimte en balans in je moederleven. Ik laat je heel graag zien hoe dat kan. Vraag nu jouw gratis sessie aan.

Download mijn gratis e-book en breng vandaag al meer rust en ontspanning in je drukke leven.

Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het gratis e-book ‘Supermama is nu wel heel erg moe!’

Download mijn gratis e-book

En breng vandaag al meer rust en ontspanning in je drukke leven.

Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het gratis e-book ‘Supermama is nu wel heel erg moe!’

Lees mijn blogs

Wat maakt jouw mamaleven moeilijker dan je zou willen?

Wat maakt jouw mamaleven moeilijker dan je zou willen?

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Wat maakt jouw mamaleven moeilijker dan je zou willen?  Is het de verantwoordelijkheid? Is het de zooi in huis en de altijd volle wasmand? Is het de eenzaamheid, omdat je je beste vriendinnen niet meer zo vaak ziet als...

In het moederschap is er geen one size, fits all.

In het moederschap is er geen one size, fits all.

'Ik wil het zo graag goed doen’, zei ze. En in alles wat iemand tegen me zegt over hoe ik moeder ben, hoor ik ‘Je doet het niet goed’.  Als ik zeg dat ik 32 uur per week werk, Is er altijd wel iemand die zegt dat dat veel te veel is voor een moeder. Dat het slecht is...

En dan word ik boos.

En dan word ik boos.

Zaterdagmiddag. We hebben een superleuk uitje bedacht. Vooral leuk voor die jongens, want die kunnen er helemaal los.  Als we vertellen wat mijn lief met de kinders gaat doen, klinkt er gejuich. Ze hebben er zin in. Gaan in de meewerkstand want ze willen zo snel...

“Diane is een heel fijn mens, ze stelt de juiste vragen, laat stiltes vallen waar nodig en zet vooral jézelf aan het denken en met antwoorden komen. We hadden een goede klik, en dat zorgde ervoor dat ik mij vrijwel direct open kon stellen bij haar. Ik zou Diane iedereen willen aanbevelen wanneer je als moeder merkt dat je onvoldoende kunt genieten van je kids, je een opgejaagd gevoel hebt of het gewoon simpelweg lastig vindt om alle ballen hoog te houden. ”

— Joanne —
Moeder van 3 meisjes

“Heel nuchter ging ik de workshop in, ontspannen kon namelijk alleen met een dagje sauna dacht ik. Nou alles behalve dat, ontspannen kan je in zoveel minder tijd dagelijks doen waardoor het effect zoveel groter is dan na 1 dagje sauna. De opdracht ‘voel je voeten’ blijft mij nog altijd bij. Even dat momentje voor jezelf nemen wat echt elke mama verdiend! Ontspannen kan dagelijks, zelfs met een drukke baan, het huishouden en jonge kindjes :)”

— Laura (26 jaar) —
Moeder van 2 meisjes (2 en 4)

Wil je iets vragen of even sparren? Neem dan contact met me op!

Wil je iets vragen of even sparren? Neem dan contact met me op!

Download mijn gratis e-book

Breng vandaag al meer rust en ontspanning in je leven! Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het gratis e-book 'Supermama is nu wel heel erg moe!'

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je het e-book inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar het e-book en kun je meteen starten!

Download mijn gratis audioserie

Wanneer je de audioserie download ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring en ontvang je met regelmaat gratis tips en inspiratie in je inbox.

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je de audioserie inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar de audioserie en kun je meteen starten!

Mamaya Cheatsheet | Stop die sneltrein | Tips voor ontspanning

Download mijn gratis cheatsheet

Download mijn cheatsheet en ontvang regelmatig extra tips en inspiratie in je inbox voor meer rust, ontspanning en inspiratie in jouw moederleven.

Gelukt!