Gratis audioserie
‘Tijd voor mama!’

Wat fijn dat je aan de slag gaat om de moeder te worden die je wilt zijn.

Wat fijn dat je aan de slag gaat om de moeder te worden die je wilt zijn.

Ik hoop dat de audio’s je nieuwe inzichten geven en dat je de oefeningen die ik je aanbied een serieuze kans gaat geven. Want alleen als je er echt mee aan de slag gaat, kan er iets veranderen. Er heeft nog nooit iemand piano leren spelen door er een boek over te lezen. Oefening baart kunst.

De oefeningen nemen niet veel tijd in beslag. Want daar heb je geen tijd voor, dat begrijp ik als werkende moeder maar al te goed. Luister de audio’s echter niet als je er eigenlijk echt geen tijd voor hebt, of even tussen de bedrijven door. Neem voor elke audio echt even een kwartiertje voor jezelf. Zodat je de oefening kunt doen en je het effect echt kunt ervaren.

Ik hoop dat de audio’s je nieuwe inzichten geven en dat je de oefeningen die ik je aanbied een serieuze kans gaat geven. Want alleen als je er echt mee aan de slag gaat, kan er iets veranderen. Er heeft nog nooit iemand piano leren spelen door er een boek over te lezen. Oefening baart kunst.

De oefeningen nemen niet veel tijd in beslag. Want daar heb je geen tijd voor, dat begrijp ik als werkende moeder maar al te goed. Luister de audio’s echter niet als je er eigenlijk echt geen tijd voor hebt, of even tussen de bedrijven door. Neem voor elke audio echt even een kwartiertje voor jezelf. Zodat je de oefening kunt doen en je het effect echt kunt ervaren.

Leren ontspannen en echt tijd geven aan jezelf is iets dat je moet leren. Het heeft je aandacht nodig om het anders te gaan doen dan je tot nu toe deed. Oefening baart kunst. Maar het is ook makkelijk om ontspannen en zorgen voor jezelf te vergeten, juist omdat je het zo druk hebt als werkende moeder.

Daarom heb ik 3 kaartjes voor je laten ontwerpen. De kaartjes helpen je herinneren aan ontspanning en jezelf de ruimte geven om voor je zelf te zorgen. Je kunt ze uitprinten en ophangen als herinnering aan wat je wilt veranderen in je leven. Voor mij werkt het toilet als plek om mezelf te herinneren aan rust in mijn dag. Ik kom er een aantal keer per dag, dus zo krijg ik steeds even een seintje dat ik voor mezelf mag zorgen. Kijk welke plek voor jou werkt.

Je mag de kaartjes ophangen waar je wilt, zolang het privé gebruik is. Als een vriendin je vraagt waar je toch die mooie kaartjes vandaan hebt, wil je haar dan doorsturen naar mijn website in plaats van de kaartjes aan haar door te sturen? Iedereen mag ze na aanmelding downloaden vanaf mijn website, wat niemand mag is de kaartjes printen voor verkoop. Maar dat had je zelf waarschijnlijk ook al wel bedacht.

Leren ontspannen en echt tijd geven aan jezelf is iets dat je moet leren. Het heeft je aandacht nodig om het anders te gaan doen dan je tot nu toe deed. Oefening baart kunst. Maar het is ook makkelijk om ontspannen en zorgen voor jezelf te vergeten, juist omdat je het zo druk hebt als werkende moeder.

Daarom heb ik 3 kaartjes voor je laten ontwerpen. De kaartjes helpen je herinneren aan ontspanning en jezelf de ruimte geven om voor je zelf te zorgen. Je kunt ze uitprinten en ophangen als herinnering aan wat je wilt veranderen in je leven. Voor mij werkt het toilet als plek om mezelf te herinneren aan rust in mijn dag. Ik kom er een aantal keer per dag, dus zo krijg ik steeds even een seintje dat ik voor mezelf mag zorgen. Kijk welke plek voor jou werkt. 

Je mag de kaartjes ophangen waar je wilt, zolang het privé gebruik is. Als een vriendin je vraagt waar je toch die mooie kaartjes vandaan hebt, wil je haar dan doorsturen naar mijn website in plaats van de kaartjes aan haar door te sturen? Iedereen mag ze na aanmelding downloaden vanaf mijn website, wat niemand mag is de kaartjes printen voor verkoop. Maar dat had je zelf waarschijnlijk ook al wel bedacht.

Ik wens je veel plezier & ontspanning toe!

Oefening om te ontspannen & op te laden

Aandacht voor jou

Oefening om lief te zijn voor jezelf

Ik wens je veel plezier & ontspanning toe!

Oefening om te ontspannen & op te laden

Aandacht voor jou

Oefening om lief te zijn voor jezelf

De audioserie ‘Tijd voor mama! is onderdeel van een langere audioserie.

Wil jij je nog meer verdiepen in ontspanning en je batterij opladen? Koop dan hier de 6-delige audioserie ‘Mama komt tot rust!’ 

Je ontvangt dan:

6 audio’s in je eigen inbox.
6 bijbehorende inspiratiekaarten in tweevoud in je brievenbus.
Waarvan één set met inspiratietekst op de achterkant, om jezelf door de dag heen te herinneren aan ontspanning en rust.
En één set met ansichtkaart-achterkant, om op te sturen en anderen te inspireren.

De audioserie ‘Tijd voor mama! is onderdeel van een langere audioserie.

Wil jij je nog meer verdiepen in ontspanning en je batterij opladen? Koop dan hier de 6-delige audioserie ‘Mama komt tot rust!’ 

Je ontvangt dan:

6 audio’s in je eigen inbox.
6 bijbehorende inspiratiekaarten in tweevoud in je brievenbus.
Waarvan één set met inspiratietekst op de achterkant, om jezelf door de dag heen te herinneren aan ontspanning en rust.
En één set met ansichtkaart-achterkant, om op te sturen en anderen te inspireren.

Wil je dat?

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor € 9,50 komt het jouw kant op.

Wil je dat?

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor € 9,50 komt het jouw kant op.

Ben je enthousiast over mijn tips en wil je meer?

Je zult meer gratis tips en inspiratie ontvangen in je mail. Ik deel alleen wat ik echt waardevol vind en waarvan ik weet dat het mij en vele andere moeders helpt. Soms komen mijn mails in de spambox terecht. Wil je niks missen, voeg mijn mailadres diane@mamaya.nl dan toe aan je adressenlijst.

Like hieronder mijn facebookpagina, waar ik meer tips en inspiratie deel om als werkende moeder ontspannen, in balans en vol vertrouwen te zijn.

Ik zie je graag daar!

Ben je enthousiast over mijn tips en wil je meer?

Je zult meer gratis tips en inspiratie ontvangen in je mail. Ik deel alleen wat ik echt waardevol vind en waarvan ik weet dat het mij en vele andere moeders helpt. Soms komen mijn mails in de spambox terecht. Wil je niks missen, voeg mijn mailadres diane@mamaya.nl dan toe aan je adressenlijst.

Like hieronder mijn facebookpagina, waar ik meer tips en inspiratie deel om als werkende moeder ontspannen, in balans en vol vertrouwen te zijn.

Ik zie je graag daar!

Download mijn gratis e-book

Breng vandaag al meer rust en ontspanning in je leven! Meld je aan voor mijn e-maillijst en ontvang het gratis e-book 'Supermama is nu wel heel erg moe!'

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je het e-book inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar het e-book en kun je meteen starten!

Download mijn gratis audioserie

Wanneer je de audioserie download ga je automatisch akkoord met de privacyverklaring en ontvang je met regelmaat gratis tips en inspiratie in je inbox.

Wat fijn dat je aan de slag wilt om de ontspannen mama te worden die je wilt zijn en de rust in je leven terug te brengen! Ik heb je een mail gestuurd waarin ik je vraag of je wilt bevestigen dat je de audioserie inderdaad hebt aangevraagd. Om ongewenste spam te voorkomen. Wil je daar even op klikken? Dan ontvang je direct de link naar de audioserie en kun je meteen starten!

Mamaya Cheatsheet | Stop die sneltrein | Tips voor ontspanning

Download mijn gratis cheatsheet

Download mijn cheatsheet en ontvang regelmatig extra tips en inspiratie in je inbox voor meer rust, ontspanning en inspiratie in jouw moederleven.

Gelukt!